Studentski centar Sveučilišta u Rijeci objavio svoj odgovor

Studentski centar Sveučilišta u Rijeci objavio je odgovor na poziv  na javno okupljanje pod nazivom “Riječki studenti za studentski standard” koje organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, sljedeći petak, ispred Studentskog centra. U pismu je izjašnjeno kako su djelatnici Studentskog centra revoltirani neistinama iznesenim u članku Studentskog zbora te kako su svi navodi studenata netočni i predstavljaju klevetu. Na kraju pisma koje može biti pronađeno na Facebook stranici Studentskog centra Sveučilišta u Rijeci, zahtijeva se da predstavnici Studentskog zbora argumentiraju svoje navode.

U sklopu jubilarne 20. Fiumanke danas je održana 7. europska medijska regata na kojoj je sudjelovao i Radio Sova. Fiumanka je riječki i hrvatski praznik jedara s motom „Imaš barku, imaš jedro, prijavi se!“, a ove godine obilježava značajnu obljetnicu koju će naznačiti novim, zanimljivim događanjima. Također Fiumanka je jedna od rijetkih velikih regata koja je potpuno besplatna.

Na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske održano je otvaranje Festivala bibliobusa. Festival bibliobusa jedinstvena je manifestacija posvećena predstavljanju i promicanju pokretnih knjižnica koje knjigu i knjižnične usluge donose do svih onih kojima je taj pristup otežan, ograničen ili nepostojeći.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Grad Kastav organizirali su iskustvenu turu//experience tour “Live the Story Kastav”. Ova iskustvena tura jest pilot projekt u okviru ATLAS projekta

Komisija za sport Savjeta darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka organizira 7. Malonogometni turnir darivatelja krvi. Turnir na kojem je najavljeno sudjelovanje 6 ekipa aktiva darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i po jedna ekipa darivatelja krvi iz Zagreba, Pule i Vrbovskog održat će se u subotu u 10,00 sati u Nogometnom centru Toretta, Franje Čandeka 40.