HearMe

Počeo je seminar studentskih radija Hear me. Ovogodišnje izdanje 16. je po redu, a održava se u Splitu u organizaciji radio kampusa.

Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, u zgradi sveučilišnih odjela danas se održala manifestacija ”Kamo dalje” u organizaciji Primorsko-goranske županije. ”Kamo dalje” zapravo je ”sajam” srednjih škola na području Primorsko-goranske županije, na kojem se učenicima završnih razreda osnovnih škola predstavljaju obrazovni programi srednjih škola kao i aktivnosti učeničkih domova u PGŽ-u.

U nedjelju u EFRI Sport i polaznici studijskog programa International Business organiziraju prvi događaj pod nazivom “EFRI International Sports Day”. Cilj ovog događaja jest inozemnim studentima pružiti potpun doživljaj studiranja u Rijeci

Izvrsnu priliku za stjecanje uvida u sve segmente organizacije filmskog festivala i stanje suvremene hrvatske filmske produkcije svih rodova, kao i za dobru zabavu na većinski open air događaju nudi volontiranje na 28. Danima hrvatskog filma koji se održava od petka 14. do utorka 18. lipnja 2019. u Zagrebu. Svi zainteresirani, savjesni i dinamični kandidati stariji od 18 godina, skloni filmskoj umjetnosti i uzbudljivoj festivalskoj svakodnevici, mogu poslati biografiju i kratko motivacijsko pismo uz dodatne napomene o željenom sektoru i terminima raspoloživosti na e-mail Službe za volontere DHF-a: volonteri@danihrvatskogfilma.net do 1. lipnja.