Započele prijave za DOKON 2019.

U svibnju 2019. na Filozofskom će fakultetu Sveučilišta u Rijeci biti održana Doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti – DOKON 2019. Svrha konferencije je okupljanje doktoranada pedagogije i obrazovnih znanosti iz Hrvatske i inozemstva, kako bi se jačanjem suradnje pojedinih visokoškolskih institucija doprinjelo intenzivnijoj provedbi visokokvalitetnih istraživanja u području odgoja i obrazovanja.

Na Tehničkom je fakultetu u četvrtak, 31. siječnja održana druga sjednica Gospodarskog savjeta Tehničkog fakulteta. Naglašena je važnost sudjelovanja predstavnika gospodarstva u obrazovnom procesu, stručnim praksama koje studenti obavljaju u privrednim subjektima kao i važnost terenske nastave, pripravništva i stipendiranja.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za upis na ”Poslijediplomski specijalistički studij za ravnatelje odgojno-obrazovnih ustanova” kojim se stječe akademski naziv sveučilišnog specijalista upravljanja i vođenja odgojno-obrazovnom ustanovom.

U sklopu informativnih aktivnosti povodom Erasmus natječaja za mobilnosti studenata u akademskoj godini 2019/2020., Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organizira Info dan o Erasmus + programu mobilnosti.

Više o vijestima poslušajte u Sovi info: