Natječaj za financiranje studentskih programa u 2019.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je Natječaj za financiranje studentskih programa u 2019. Rok za prijave je 15. veljače u 23:59:59 sati, a prijave se podnose putem online aplikacije na adresi www.natjecaj.sz.uniri.hr. Prijaviti se mogu sve studentske organizacije, grupe studenata i studenti pojedinci te osigurani fond iznosi 500 tisuća kuna.

U okviru izložbe Games and Politics / Igre i politika, sutra s početkom u 17 sati, u galerijskom prostoru Filodramatice održat će se razgovor na temu politike u video igrama. U razgovoru neće biti riječi samo o politici kao temi koja se provlači kroz igre, već i o ideološkim porukama koje se odašilju putem tog medija. Igramo li se političara u igrama ili se politika suptilno „servira“ nama kao igračima, pokušavajući nas, na neki način, „indoktrinirati“ ili barem gurnuti u određenom smjeru?

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka u suradnji s Luka Rijeka d.d. i Aktivom Centar organiziraju akciju darivanja krvi u subotu od 9 do 12 sati u Upravnoj zgradi Luka d.d. Riva 1.

Više o ovim temama poslušajte u večerašnjem izdanju Sove info: