65 godina studija politehnike na Sveučilištu u Rijeci

Obilježava se 65 godina studija politehnike na Sveučilištu u Rijeci. Politehnika kao interdisciplinarni studij koji pruža široko znanje iz informatičkih i tehničkih područja prvi je takav studij u Hrvatskoj. Obrazovao je mnoge poznate nastavnike i znanstvenike, poput astronoma Korada Korlevića.

Sveučilište u Rijeci i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci položili su kamen temeljac „Mini- Kampusa“ – Aneksa zgrade Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Dani Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci održati će se od 10. Do 15. Prosinca. Program je izuzetno bogat i raznolik, veliki dio aktivnosti posvećen je široj javnosti svih generacija, njihovom boljitku i očuvanju zdravlja, ali isto tako od značaja studentima te čitavoj medicinskoj znanosti i struci.

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka i Aktivi darivatelja krvi Podmurvice i Sv. Nikola – Turnić organiziraju darivanje krvi. Darivanje krvi održati će se u ponedjeljak od 15 do 18 sati u Učeničkom domu Podmurvice.

Više o ovim temama poslušajte u večerašnjem izdanju Sove info: