JOB.FAIR

U auli Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci održana je još jedna JOB.FAIR manifestacija. Ova manifestacija obuhvatila je prezentacije laboratorija Tehničkog fakulteta, prezentacije studija i prezentacije partnerskih tvrtki s kojima Tehnički fakultet surađuje na znanstvenostručnim projektima.

 

Organizacija Erasmus Student Network Rijeka pokreće akciju prikupljanja potrepština za djecu Primorsko-goranske županije. Prikupljanje će se održati tri uzastopna vikenda, počevši ove subote na lokacijama: Corso Gelateria, Ekonomski fakultet i Filozofski fakultet, od 10 do 14 sati. Članovi udruge pozivaju sve koji mogu darovati nešto odjeće (u dobrom stanju), bilježnice, olovke, kemijske, knjige i druge stvari, da se pridruže u subotu.

 

U sklopu rezidencijalnog programa ”Vitamin D”, koji je dio programskog pravca ”27 susjedstava”, Sveučilište u Rijeci će ugostiti zagrebačkog multimedijalnog umjetnika Darka Fritza. Umjetnik će u sklopu svog posjeta Kampusu, u ponedjeljak s početkom u 16 održati predavanje „Umjetnost u javnom prostoru“ na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci.

 

Više o ovim temama poslušajte u večerašnjem izdanju Sove info: