58. obljetnica Tehničkog fakulteta

Tehnički fakultet obilježio je svečanom sjednicom svoju 58. obljetnicu. U sklopu sjednice dekanica Jasna Prpić Orsić podnijela je Izvješće o radu uprave fakulteta u protekloj akademskoj godini. Istaknuta je suradnja fakulteta s gospodarskim subjektima iz zemlje i inozemstva. Dodjeljenja su priznanja za zalaganje i postignuti uspjeh istaknutim studentima.

U auli Građevinskog fakulteta u Rijeci održan je 6. humanitarni koncert pod nazivom „Gradimo bolju budućnost“. Sva prikupljena sredstva bit će donirana udruzi „DiP“ koja pomaže djeci sa poteškoćama u razvoju, poremećajima u ponašanju i kroničnim bolestima u obliku radionica i aktivnosti. Na popisu izvođača pronašli su se Djevojački zbor Josip Kaplan, Riječki komorni zbor „Val“, Medea & Mateo Žmak i mnogi drugi.

“Interlibar” naziv je knjiškog sajma koji će se u Tower centru Rijeka održati od 13. do 21. studenog. Ovaj knjiški sajam, koji se naziva još i mlađim bratom zagrebačkog Interlibera, omogućit će svim posjetiteljima kupovinu knjiga s popustima do čak 70%, no u ograničenim količinama.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane žene poduzetnice i one koje to žele postati da se prijave za Women In Finance Meetup koji će se održati 5. prosinca u prostorima STEP RIa. Prijave na događaj se zaprimaju putem web stranice Women in financea i otvorene su do 01. prosinca.

Više o ovim temama poslušajte u večerašnjem izdanju Sove info: