Humanitarni Speed Dating

U Klubu mladih Rijeka danas je, po treći put, održan Humanitarni Speed Dating. Svi sudionici imali su priliku upoznati jedni druge kroz petominutne krugove. Osim upoznavanja Klub Mladih osigurao je i nagrade za najbolji razgovor, najbolje odjevene te za najbolji ulet. Kotizacija je iznosila 20 kn, a sav prikupljen novac bit će doniran Socijalnoj samoposluzi Rijeka.

Povodom otvorenja ljetne škole “Kritika nasilja danas: kako misliti i boriti se protiv nasilja”, 18. lipnja s početkom u 18 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci javno predavanje naslovljeno “Interpretiranje nenasilja” održat će Judith Butler (Sveučilište u Kaliforniji, Berkeley) uz moderaciju Sanje Bojanić (Centar za napredne studije jugoistočne Europe i Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, Centar za ženske studije Filozofskog fakulteta u Rijeci).

Izvršni odbor Kampus kreativni tim i Studentski kulturni centar (SKC) pozivaju sve zainteresirane da se prijave za volontiranje te svojim nesebičnim radom daju doprinos u organizaciji predstavljanja Sveučilišnog Kampusa u sklopu programskog pravca 27 Susjedstva. 8. lipnja od 18 sati do 21 sat u prostorijama Akvarija na Sveučilišnom Kampusu održat će se prigodan program predstavljanja našeg Susjedstva lokalnoj zajednici, preostalim Susjedstvima i svim zainteresiranima.

Više o ovim temama poslušajte u Sovi info: