Vanjska politika Islamske republike Iran

U cafe baru “Akvarij” Studentskog centra Rijeka veleposlanik Islamske Republike Irana u Republici Hrvatskoj, Mohammad Reza Sadegh, održao je predavanje pod nazivom “Vanjska politika Islamske Republike Iran”.

Povodom Dana zdravih gradova u dvorani 2 Medicinskog fakulteta u Rijeci održano je stručno predavanje docenta-istraživača na Institutu za gerontologiju Sveučilišta Wayne State u Detroitu (SAD) i jednog od prvih slovenskih kognitivnih neuroznanstvenika Vojka Kavčiča.

“Bunt: 68 u Rijeci i svijetu” naziv je izložbe koja je otvorena u Galeriji SKC. Izložba povezuje priču snažnih političkih prosvjeda iz svibnja 68. sa sadašnjim studentskim pokretima i umjetničkim praksama koje pozivaju na promišljanje sadašnjice i njenih problema.

U sklopu manifestacije Riječki zeleni tjedan, u prostorijama Društva arhitekata Rijeka, održano je predavanja o studentskim projektima, pa su tako predstavljeni Design & Build multisenzoričkog vrta UD Podmurvice te Krajobrazno oblikovanje parka Podpinjol u KBCu Rijeka.

Primopredaja donacije 3D modela za učenike anatomije sinusa Fess Slices biti će održana sutra na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci s početkom u 11 sati.

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka poziva građane na „Dane otvorenih vrata Centra za darivanje krvi Rijeka“ sutra od 15,00 – 18,00 sati u Domu Crvenog križa.

Više o ovim temama poslušajte u Sovi info: