Mind (y)our own bussines

Projekt studentskih inovacija Mind (y)our own bussines pokrenut je u suradnji s akademskom zajednicom tvrtka Bina-Istra, a njegov je glavni cilj približiti poslovno okruženje studentima te im omogućiti da svoje kreativne ideje i znanja stečena tijekom studiranja primijene u praksi na stvarnim projektima. 

Dani komunikacija najveći je komunikacijski festival te jedinstvena prilika za sve studente, mlade profesionalce da čuju razna iskustva najuspješnijih ljudi iz komunikacijske industrije. Ovogodišnje izdanje održat će se od 12. do 15. travnja u Rovinju, u a glavna je tema tehnologija i kreativnost. 

U četvrtak, 29. ožujka 2018. s početkom u 11 sati u dvorani izložbe ”Glagoljica u Sveučilišnoj knjižnici Rijeka, bit će održan okrugli stol o temi “Cijepljenje-kontroverze”. 

Art-kino se priključilo međunarodnoj manifestaciji „Bergmanova godina“ koja slavi 100 godina od rođenja švedskog redatelja Ingmara Bergmana, a u sklopu koje je u srijedu, 28. ožujka u 20 sati na programu film „Divlje jagode“ iz 1957. godine. 

Više o ovim temama poslušajte u Sovi info: