‘Formativno praćenje’-prilika, a ne iluzija’

Konferencija pod nazivom ‘Formativno praćenje’-prilika, a ne iluzija’ održana je danas na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Konferencija se odvila kao završni događaj jednogodišnjeg pilot programa uvođenja formativnog praćenja u 6 osnovnih škola u Republici Hrvatskoj.

Program studija Medicinskog fakulteta u Rijeci predstavljen je danas učenicima Prve riječke hrvatske gimnazije. Školu su posjetili ravnatelj KBC Rijeka Davor Štimac, ravnatelj Doma zdravlja PGŽ Vladimir Mozetić i dekan Medicinskog fakulteta u Rijeci Tomislav Rukavina, s ciljem da završnim razredima gimnazije pobliže studij medicine te predstave značaj i ulogu medicinske struke.

Sutra Radio Sova slavi svoj 8.rođendan. Svake godine rođendan obilježavamo proslavom no ove godine naša proslava je humanitarna te će se prikupljena sredstva donirati Patriciji Glasnović. Rođendan je podijeljen u dva dijela, Stand-up i koncertni dio. Ulaz je besplatan, a svi sakupljeni prilozi bit će donirani za Patricijino liječenje i rehabilitaciju. Rođendan se održava u Omladinskom Kulturnom centru Palach s početkom u 21 sat.

U nedjelju, 4. veljače, u 14.00 sati, na Gatu Karoline Riječke, održat će se otvorenje 10. po redu manifestacije Carnival Snowboard Session, u sklopu Riječkog karnevala.

Odsjek darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka u suradnji s Turističkom zajednicom Rijeka organizira karnevalsku akciju darivanja krvi.Krv će se moći donirati u ponedjeljak 05. veljače od 14,00 do 18,00 sati u Centru za darivanje krvi u Domu Crvenog križa Rijeka.

Više o ovim temama poslušajte u večerašnjoj Sovi info: