Produljen rok za prijavu na natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Produljen je rok za prijavu na natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2018. godini. Natječaj je otvoren do 12. veljače 2018. godine u 23:59 a prijaviti se može na www.natjecaj.sz-ri.com.

U ponedjeljak, 29. siječnja u Akvariju Sveučilišta (ul. Radmile Matejčić 5) s početkom u 17 sati bit će održana prezentacija i razgovor o sudjelovanju u izvedbi projekta „Galeb“ (punog imena: Turistička valorizacija reprezentativnih spomenika riječke industrijske baštine). U sklopu prezentacije svi posjetitelji mogu doznati na koji se način mogu angažirati, dobiti nova znanja, kontakte, iskustva a i skupiti dodatne ECTS bodove.

Sveučilište u Cincinnatiju poziva zainteresirane studente na sudjelovanje u dva projekta koji se provode tijekom 8 tjedana. Ako vas zanimaju stvari poput dizajniranja materijala, reklamiranja ili vam programi poput Adobe Photoshopa, Illustratora i slični polaze za rukom,pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo na e-mail adresu natalie.ochmann@uc.edu.In. Prijave traju do 1.veljače.

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka u suradnji s Klubom 25 – mladim darivateljima organizira akciju darivanja krvi u srijedu, 31. siječnja 2018. godine od 11,00 do 15,00 sati u prostoru Studentskog restorana Kampus.

Više o ovim temama poslušajte u večerašnjoj Sovi info: