Je li to George Ezra ili Morgan Freeman?

Malo morgen, George Ezra je..

Mlad, naočit, plavokos, zrelog vokalnog intenziteta – tako bi možda bilo najlakše i najjednostavnije opisati 26-godišnju glazbenu nadu, George Ezru. Rođen je 07.lipnja 1993.godine u Hertfordu, u Engleskoj. Sve je krenulo još u školi kad je u bandu pjevao – obrade drugih pjesama. Ezra je prvi put pjevao na stageu kad je imao samo 13 godina i to ženski dio poznatog hita ‘Teenage Dirtbag’. Međutim, dobar dio slave u izgradnji, Ezra može zahvaliti BBC-u. U sklopu BBC-evog godišnjeg Sound poll-a, skupina kritičara i glazbenih znalaca bira obećavajuće nove izvođače. Upravo u sklopu navedenog izbora, Ezra je osigurao zavidno peto mjesto na ondašnjoj listi (prvo je pripalo Samu Smithu).

Na debitantskom EP-u “Wanted On Voyage“, Ezra je predstavio pjesme poput Blame it on Me, Cassy’O, Barcelona, Listen to the Man, Did You Hear the Rain… Ezra dosta surađuje s Joel Pottom, frontmanom grupe Athlete s kojim je napravio i većinu pjesama za svoj debut album.

Drugi Ezrin album, „Staying at Tamara’s“ izašao je 23.ožujka ove godine. Ezra ga je većinski napisao sam i to ni manje ni više nego u air bnb stanu od spomenute Tamare u Barceloni. 

Koje smo to pjesme poslušali, saznat ćete klikom na link: