13. Humanitarni karnevalski bal

U subotu s početkom u 21 sat, u zgradi Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka održat će se 13. po redu Humanitarni karnevalski bal.Riječ je o 19. Karnevalskom balu, ali i 13. po redu koji nosi humanitarni predznak na kojima je do sada sakupljeno više od milijun kuna.

U nedjelju, točno u podne, krenut će velika međunarodna karnevalska povorka.104 karnevalske grupe sa 71 alegorijskim vozilom i više od deset tisuća karnevalista bit će u povorci 35. Riječkog karnevala. Svi koji nisu u mogućnosti gledati povorku uživo moći će pratiti prijenos na Kanalu Ri, YouTube kanalu Riječkog karnevala, internetskoj stranici rijecki-karneval.hr i u programu Radio Rijeke.

Zbog održavanja Međunarodne karnevalske povorke, u subotu i nedjelju, dolazi do preregulacije prometa.

Hitno se traže dobrovoljni darivatelji krvi s krvnim grupama B- i 0-.Svi koji imaju tu krvnu grupu i zdravi su, mole se da se javite što prije na Zavod za transfuziologiju KBC-a Rijeka danas do 15 sati, sutra u Vatrogasni dom na Kastvu od 8 do 14 sati te u ponedjeljak od 8 do 15 sati na Zavod za transfuziologiju u Rijeci. Unaprijed veliko hvala.

Više o ovim temama poslušajte u Sovi info: