Naša donatorska rođendanska – za Patriciju Glasnović

Osam nam je godina tek! Prije osam godina, prvi se put začuo glas u eteru Radio Sove. Od tada, do danas, preko 100 Sovica hukalo je noću i donosilo vam raznolike glazbene note i emisije na frekvenciji 104,7Mh. Iza nas je puno rada i truda, ali i puno ljubavi koju smo uložili radeći ovaj posao. Dozvolili ste nam da uđemo u vaše automobile i stanove i omogućili da vas svojim radom uveseljavamo. Nadamo ste da ste kroz zvučnike osjetili koliko nam je stalo, jer bez vas nas ne bi bilo.

Puna redakcija Radio Sove – posljednje pripreme pred rođendan

Već tradicionalno rođendan obilježavamo veselom proslavom no ove godine odlučili smo rođendan učiniti humanitarnim te prikupljena sredstva donirati Patriciji Glasnović.

Uvijek nasmijana Patricija Glasnović

 

Nakon skoka u vodu, 2009. godine Patricija Glasnović zadobila je frakturu C5 i C6 kralješka s posljedičnom parezom ruku i plegijom nogu. Operativno je liječena, a zatim rehabilitirana u Krapinskim toplicama. Tri godine kasnije operirala je osificirajući miozitis lijevog kuka te napravila denzitomeriju koja je pokazala osteoporozu lijevog kuka.

Patricija se nalazi u kolicima, ona je 100%-tni invalid, a tek joj je 19. godina.

Nedavno je otvorena poliklinika Glavić u Zagrebu u kojoj Patriciji mogu pomoći da se malo osamostali. Riječ je o robotski asisitiranoj terapiji za ruke i trup, fizikalnoj te radnoj terapiji koji tjedno koštaju 11 252 kune što se za dva do dva i pol mjeseca terapije penje na 90 do 110 tisuća kuna.

Za sada je u nekoliko akcija prikupljena polovica iznosa i upravo vas zato pozivamo u Palach u subotu 3. veljače u 21h. Udružimo se i pomozimo Patriciji!

Ulaz je besplatan, a svi prilozi skupljeni u škrabicu bit će donirani za liječenje i rehabilitaciju Patricije Glasnović.

Rođendan je podijeljen u dva dijela, Stand-up i koncertni dio. Pripremili smo za vas red smijeha i red dobre glazbe u nadi da ćemo uz dobru zabavu napraviti i dobro djelo!

♫ NASTUPAJU ♫
————————–——————
Stand-up:
– Marina Orsag
– Marko Petar Oreskovic
– Dragan Simić
– Ivan Banović

Bandovi:
– Obrazovni program – exyurock
– Muhe
– Accidental One

Vidimo se ovu subotu, 3. veljače u Omladinskom Kulturnom Centru Palach s početkom u 21h!